Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

ING BusinessBoost Live

29 november 2017

Het is geen seminar, geen concert, maar BusinessBoost Live

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

BusinessBoost Live in Ahoy is het ondernemerschapevent van 2017. Laat je inspireren door de verhalen van succesvolle ondernemers als John de Mol (Talpa), Mo Gawdat (Google X) en Pieter Zwart (Coolblue.nl). De presentatie ligt in handen van Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz.

 

BusinessBoost Live is een vervolg op het vorig jaar gestarte 'Inspiration 360’. In een bijzondere '360 graden setting’ zullen sprekers en entertainment elkaar afwisselen. BusinessBoost Live is een initiatief van ING en Tribe Company. De kaartverkoop voor het evenement is gestart via de website businessboostlive.nl.

 

Volledige line-up: Chad Hurley (YouTube), John de Mol (Talpa), Mo Gawdat (Google X), Pieter Zwart (Coolblue), Aart van Veller (Vandebron), Hugo de Koning (Young Capital), Eva Jinek (Journalist), Twan Huys (College Tour), Winston Gerschtanowitz (Dffrnt Media), Jort Kelder (Host tijdens BusinessBoost Live), Matt Simons (Zanger) en Jan Jaap van der Wal (Cabaretier). 

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open: 18:00 uur
Aanvang: 19:45 uur

 

Kijk voor meer informatie op businessboostlive.nl/informatie

Prijzen:

Vanaf € 47,40 (incl. €5,00 servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
BusinessBoost Live
Website:
www.businessboostlive.nl
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER