Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

ING BusinessBoost Live

29 november 2017

Kevin Spacey en John de Mol samen op het podium in Ahoy!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Kevin Spacey, bedenker en hoofdrolspeler van de populaire Netflix serie House Of Cards komt naar Ahoy in Rotterdam. Op woensdag 29 november aanstaande is hij de hoofdspreker tijdens de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live. Ook John de Mol, Jitse Groen (thuisbezorgd.nl), Pieter Zwart (Coolblue) en Jan Jaap van der Wal betreden die avond het podium. De presentatie ligt in handen van Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. In een latere fase zullen meer gasten worden aangekondigd. BusinessBoost Live is een vervolg op het vorig jaar gestarte 'Inspiration 360’. In een bijzondere '360 graden setting’ zullen sprekers en entertainment elkaar afwisselen. BusinessBoost Live is een initiatief van ING en Tribe Company. De kaartverkoop voor het evenement is gestart via de website businessboostlive.nl.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open: 18:00 uur

Aanvang: 19:45 uur

 

Kijk voor meer informatie op businessboostlive.nl/informatie

Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKET
Prijzen:

Vanaf € 47,40 (incl. €5,00 servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
BusinessBoost Live
Website:
www.businessboostlive.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER