29 september 2019
Bonairedag

Voor de 7de keer gaan wij Bonairedag vieren en dit jaar in Rotterdam Ahoy!

Een feestdag met een line-up vol met diverse presentaties met o.a optredens van een band uit Bonaire: Foyan Boys samen met culturele dansgroep Grupo Maskarada en uit Nederland: Grupo Bachi Bachi. Dus onze echte traditionele culturele muziek. Ook is de culturele dansgroep Beyesima aanwezig welke zullen presenteren op onze cultureel ritme.

Op de viering staan ook gast optredens op het programma van o.a. Samantha Jacobs, Zugheli Marchena ,Win Coffie, Dj Robert Sanches met back to the 80’s, Jongeren Rap Groep WatwatisLeyla Afro Dance en animatie van Dj Mingo op basis van recente TOP 40 en Latin mix.

Daarna hebben we ook andere bands zoals Cache Royal met Ritmo kombina

Band 911 Comeback muziek 

Orquesta Colegio Latino is een Latin American Dance band

On time music band met gevarieerd muziek

Tijdens de optreden van al deze top Bands kun je ook genieten van onze lekkere Bonairiaanse Culinaire gerechten en lekkernijen. Voor families hebben wij zeker een kinderhoek gedurende de viering.

 

Op Bonaire dag krijgt je te zien hoe het verschillende culturen mengen in een samenwerking tot punt van onze Logo "Glimlach Bonaire is lekker” (Smile Bonaire ta dushi)

Kortom nodig wij u uit om samen met vele andere bezoekers onze Bonaire dag viering met ons te beleven en voel de warmte van het zonnigste gemeente van Nederland Bonaire.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER