Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

AnimeCon 2019

14 t/m 16 juni 2019

AnimeCon keert terug naar Rotterdam!

koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

AnimeCon wordt sinds 1999 jaarlijks georganiseerd en is een non-stop driedaags festival om de nieuwste en beste animaties, manga’s, films en games uit Japan te zien, te spelen en om de personages tot leven te zien komen! 's Werelds beste cosplayers komen naar AnimeCon om hun zelfgemaakte kostuums te tonen en deel te nemen aan de kostuumwedstrijden.

Het festival onderscheidt zich van evenementen zoals comic cons met een grote diversiteit aan activiteiten. Uiteraard is er ook een uitgebreid aanbod aan merchandise, maar dat is slechts een van de vele onderdelen van het festival. Andere activiteiten zijn de hele nacht door de nieuwste films uit Azië kijken, bord- en kaartspellen doen, video games spelen, genieten van een uitgebreide Aziatische catering en deelnemen aan meer dan 200 wedstrijden, lezingen, proeverijen en workshops.

Locatie:
Hal 1 t/m 5
Tijden:

14 tot en met 16 juni

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.

Prijzen:

weekendkaart (earlybird): €57 excl. servicekosten

koop tickets
Organisatie:
AnimeCon
Website:
www.animecon.nl/
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Food & Drinks

Buffet

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

 

Mobiele Catering

In onze evenementenhal zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER