NN North Sea Jazz Festival

12 juli 2020

Het festival waar in drie dagen het verleden, heden én de toekomst van de jazz langskomen. Door de veelheid aan muzikale stijlen die worden gespeeld, vindt iedereen er iets van zijn smaak.

De headliners zijn: Lionel Richie op vrijdag 10 juli, Diana Ross op zaterdag 11 juli en Alicia Keys op zondag 12 juli. Het festival opent dit jaar spectaculair met een speciaal openingsconcert van John Legend op donderdagavond 9 juli.

Bijzondere jazzprojecten zijn er van o.a. de 80-jarige Herbie Hancock met een speciaal jubileumconcert, de reünie van jazzgrootheden Joshua Redman, Brad Mehldau, Christian McBride and Brian Blade onder de naam Mood Swing Quartet, een eerbetoon aan John Coltrane door jazzlegende Archie Shepp en een speciale samenwerking tussen Kurt Elling en Danilo Perez.

Ook publiekslievelingen Gregory Porter en Ibrahim Maalouf keren terug naar Rotterdam, net als Joe Bonamassa, die deze editie zal optreden met het Metropole Orkest. Daarnaast maken soulzanger Michael Kiwanuka, Afropop sensatie Burna Boy en de 'alternative soul’ van Black Pumas, Yola en Alabama Shakes-frontvrouw Brittany Howard hun opwachting in Ahoy.

 

Tickets

Driedagenkaarten voor het NN North Sea Jazz Festival 2020 zijn op 22 november om 10.00 uur in verkoop gegaan en inmiddels uitverkocht. De kaartverkoop van de losse dagkaarten start op 1 februari om 10.00 uur. All-in kaarten zijn vanaf eind april verkrijgbaar.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER