NN North Sea Jazz Festival

10 t/m 12 juli 2020

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Dat betekent tevens dat dit evenement in Rotterdam Ahoy geen doorgang kan vinden op de datum waarop het stond gepland. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement.

 

Klik hier om naar het verplaatste evenement te navigeren  van 9 t/m 11 juli 2021.

 

Statement NN North Sea Jazz Festival

 

Laatste update 21 april

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan helaas ook NN North Sea Jazz dit jaar niet doorgaan.

Toen de coronacrisis uitbrak, leek het nog wel haalbaar; het festival was immers nog ver weg. Maar naarmate het virus de wereld steeds meer in zijn greep kreeg, kwamen daar toch de eerste twijfels. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat de doorgang van elk groot evenement serieus in gevaar zou kunnen komen. En nu is het zover, onvoorstelbaar maar onvermijdelijk: ons festival kan komende zomer niet plaatsvinden.

Wij waren er helemaal klaar voor, niets stond een prachtige editie in de weg. Het programma was rond, de artiesten geboekt. De kaarten zelfs al uitverkocht, dus ook het publiek had er dit jaar weer zin in. En ook wij als team, samen met onze sponsoren, partners en leveranciers, zagen ernaar uit.

Maar het is niet anders. We zullen ons erbij neer moeten leggen dat onze zomer er op vele vlakken heel anders uit gaat zien dan we hadden verwacht. Voor het eerst in 45 jaar dus ook zonder het NN North Sea Jazz Festival. Dat is uiteraard een grote teleurstelling, maar er zijn belangrijkere zaken in het leven. Gezondheid is er daar een van, en die staat nu voorop.

 

Bewaar je ticket

Wij kijken inmiddels weer vooruit: NN North Sea Jazz wordt verplaatst naar 9, 10 en 11 juli 2021. Gekochte kaarten blijven geldig, wij hopen van harte dat we je volgend jaar weer mogen begroeten.

Wij maken deel uit van het initiatief 'Bewaar je ticket, geniet later’ en hopen dat jij daaraan ook gehoor geeft. Daarmee geef je ons de ruimte en rust om volgend jaar sterker dan ooit terug te komen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de nieuwe data, dan krijg je het aankoopbedrag van je tickets inclusief servicekosten terug in de vorm van een tegoed. Lees meer informatie daarover hier op onze website.

Momenteel werken we samen met Ticketmaster hard om alles praktisch te realiseren; zodra dat is gebeurd, ontvangen kaartkopers persoonlijk bericht per e-mail.

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER