Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

K3 Show

20 en 21 mei 2017

Eerste eigen en geheel nieuwe show!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Na het ongekende succes van hun eerste show samen met Karen, Kristel en Josje komen Hanne, Marthe en Klaasje vanaf januari 2017 terug met hun eerste eigen en geheel nieuwe show! De meiden hebben de smaak te pakken en kunnen niet wachten om opnieuw in Nederland en Vlaanderen op tournee te gaan. De jongens en meisjes in de zaal kunnen meezingen en meedansen met de allergrootste hits en mooiste liedjes van K3. Het belooft dus een groot feest te worden! Uiteraard worden Hanne, Marthe en Klaasje ook deze keer bijgestaan door het spetterende K3-ballet. 

De recensies zijn lovend! Deze swingende show voor jong en oud mág je gewoonweg niet missen!

"Dit is hun beste show ooit!"
"Een echt spektakel!"

"K3 zet beste beentje voor! Wie er nog aan twijfeld: ook zonder Kristel, Karen en Josje zijn Hanne, Marthe en Klaasje gewoon K3. De fakkel is nu écht doorgegeven." Het Nieuwsblad - Jan Ruysbergh

"Klaasje, Marthe en Hanne slagen met glans voor hun vuurdoop. Niet langer 'de nieuwe', vanaf nu gewoon K3" Het Laatste Nieuws - Stijn Van Hove

Locatie:
Club Ahoy
Tijden:

Zaterdag 20 mei om 14.00 uur en 17.00 uur
Zondag 21 mei om 11.00 uur en 14.00 uur

Prijzen:

Vanaf €16,10 (excl. servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
Studio 100
Website:
www.studio100.com
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 20 mei

12.00 - 20.00 uur

Zondag 21 mei09.30 - 14.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 20 mei

11.30 - 19.00 uur

Zondag 21 mei09.30 - 16.00 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER