Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Holiday on Ice - Believe

13 t/m 17 april 2017

Schaatsers van Olympische klasse staan garant voor kwaliteit en topprestaties!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

BELIEVE, een moderne versie van Romeo en Julia over verlangen, jaloezie en ware liefde. Choreografieën van Olympisch niveau gecombineerd met de beste live muziek, prachtige decors, glamour kostuums en high-tech special effects. BELIEVE is voorbestemd om jouw hart te veroveren!

In deze moderne rockversie van Romeo & Julia, komen twee groepen, uitgebeeld in twee verschillende werelden samen. De Onderwereld, de motor van het geheel, is waar Antonio een visioen krijgt over het meisje van zijn dromen. In de Bovenwereld, waar al feestend wordt geleefd en geld alles is, leeft Clarissa, vervreemd en verlangend naar ware liefde.

Antonio weet na een gevecht met de leider van beide werelden te ontsnappen naar de Bovenwereld, waar Clarissa en hij elkaar ontmoeten en er snel een verboden liefde groeit. Het weerstaat afwijzing, pijn en verdriet door toedoen van liefde en hartstocht. Gelukkig eindigt deze versie wel met een goed einde in vergelijking met de klassieke Romeo & Julia.

Locatie:
Ahoy Theater (Hal 1)
Tijden:

13/4: 20.00 uur
14/4: 16.00 & 20.00 uur
15/4: 15.00 & 19.00 uur
16/4: 16.00 uur
17/4: 12.00 & 16.00 uur

Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKET
Prijzen:

Vanaf € 29 excl. servicekosten
Kinderen t/m 12 jaar: 50% korting (rang 4 en VIP uitgesloten)
Rolstoelplaatsen: alleen te reserveren via 0900-1353

KOOP TICKETS
Organisatie:
Stage Entertainment Touring Productions
Website:
www.holidayonice.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER