Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

De Spaanse Rijschool

27 t/m 29 oktober 2017

Hogeschool dressuur van het hoogste niveau!

Koop tickets
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Van Pas de Deux, Passage en Piaffe tot en met de Capriole, Courbette en de Levade: hogeschool dressuur die tot in de perfectie wordt uitgevoerd door de prachtige Lipizzaners van de Spaanse Rijschool uit Wenen. Geniet van de eeuwenoude tradities en de elegantie van de fenomenale hengsten van ’s werelds oudste hippisch instituut. Op 27, 28 en 29 oktober 2017 is Rotterdam Ahoy voor de zevende keer gastheer van de Spaanse Rijschool uit Wenen.
Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Vrijdag 27 oktober: 20.00 uur
Zaterdag 28 oktober: 20.00 uur
Zondag 29 oktober: 14.00 uur

Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKET
Prijzen:

Vanaf € 39,- (excl. servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.spaanserijschool.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER