Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Cirque Du Soleil: TORUK

10 t/m 14 oktober 2018

TORUK - The First Flight

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Geïnspireerd op James Cameron’s recordbrekende film AVATAR presenteert Cirque du Soleil de show TORUK - The First Flight. 

 

TORUK - The First Flight is een meeslepend, multimediaal livespektakel dat de adembenemende wereld van James Camerons film AVATAR naar het podium brengt. Via een enorm projectieoppervlak - specifiek gebouwd voor arenashows en meer dan vijf keer zo groot als een normaal IMAX scherm - gaan videoprojecties soms verder dan het decor en zelfs het publiek in. Bezoekers kijken niet alleen naar Pandora, de fictieve maan waar het verhaal zich afspeelt, ze zíjn op Pandora.

 

Door middel van een spannende fusie van de nieuwste visuals, poppenspel en decorbouw, ondersteund door filmmuziek, verbindt Cirque du Soleil haar unieke stijl aan James Camerons fantasiewereld. Hierdoor komen twee soortgelijke artistieke visies samen om het publiek te veroveren. 

 

TORUK - The First Flight, verteld door een 'Na’vi verteller’ en vol onvergetelijke personages, is een mythisch verhaal dat zich duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR afspeelt, nog voordat mensen ook maar voet zetten op Pandora. "AVATAR is really meant to be a celebration of human motion and human emotion and Cirque is able to capture that absolutely perfectly, because it’s all about human performance and physicality.  It makes you feel alive to watch these performers,” aldus James Cameron.

 

Het verhaal

Als een natuurramp de heilige Tree of Souls dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee Omaticaya jongens op het randje van volwassenheid, moedig het heft in eigen hand te nemen. Als ze horen dat Toruk hen kan helpen om de Tree of Souls te redden, gaan ze samen met hun nieuwe vriend Tsyal op weg, op een zoektocht hoog in de Floating Mountains om het machtige rood-en-oranje roofdier te vinden dat de lucht van Pandora beheerst. De voorspelling komt uit als een pure ziel boven de stammen uitstijgt om Toruk voor de eerste keer te berijden en zo de Na’vi te redden van een vreselijk lot.

 

Tickets
Bij TORUK - The First Flight genieten vroegboekers het meest van voordelige ticketprijzen. Bij de shows wordt namelijk demand based pricing toegepast waarbij de prijzen voor de verschillende shows en rangen worden afgestemd op de vraag vanuit de markt.

 

Groepstickets & kindertickets
Ben je van plan om met een grote groep naar Cirque du Soleil te komen? Groepen vanaf 10 personen of meer kunnen kaarten met 10% korting reserveren. Ook kinderen t/m 13 jaar ontvangen een korting van maar liefst 20%!

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

10, 11, 12 en 13 oktober show 20:00 uur:

19.00 uur - Deuren open
20.00 uur - Cirque du Soleil TORUK - The First Flight
22:05 uur - Verwacht einde

 

13 oktober show 16:00 uur:

15.00 uur - Deuren open
16.00 uur - Cirque du Soleil TORUK - The First Flight
18:05 uur - Verwacht einde

 

14 oktober show 13:00 uur:

12.00 uur - Deuren open
13.00 uur - Cirque du Soleil TORUK - The First Flight
15:05 uur - Verwacht einde

 

14 oktober show 17:00 uur:

16.00 uur - Deuren open
17.00 uur - Cirque du Soleil TORUK - The First Flight
19:05 uur - Verwacht einde

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Tickets vanaf €42,90 (plus 10% servicekosten)

Kinderen tot en met 13 jaar geldt 20% korting.

Groepen (vanaf tien tickets) geldt 10% korting.

 

Koop Tickets
Organisatie:
Mojo Concerts
Website:
www.mojo.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Woensdag 10 oktober16.30 - 20.00 uur
Donderdag 11 oktober16.30 - 20.00 uur
Vrijdag 12 oktober16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 13 oktober

Reserveren is helaas niet meer mogelijk

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Woensdag 10 oktober16.30 - 20.00 uur

Donderdag 11 oktober

16.30 - 20.00 uur

Vrijdag 12 oktober

16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 13 oktober

10.00 - 20.00 uur*

Zondag 14 oktober

10.00 - 18.00 uur*

* I.v.m. gelijktijdig evenement

 

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER