Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Christian Farla

3 oktober 2019

Onnavolgbare illusieacts en een flinke dosis humor.

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Onder leiding van Master Illusionist Christian Farla wordt bij NIGHT OF ILLUSIONS het publiek getrakteerd op Europa’s meest spectaculaire live Magicshow sinds de legendarische David Copperfield optrad in Rotterdam AHOY. 

Night of Illusions is een unieke 2 uur durende magische stageshow met de ideale mix van onnavolgbare high tech illusieacts, spectaculaire Escape stunts, Mindreading, Sleight of Hand magic, een dosis humor en special guest acts. Diverse BN’ers zullen meewerken aan de illusieacts samen met The Showgirls of Magic. 

Christian Farla, de enige Nederlandse illusionist die 2 maal de Merlin Award wist te winnen voor de Beste Illusionist ter wereld, haalt alles uit de kast en brengt die nieuwste acts uit Las Vegas naar Nederland.  Na 7 jaar keert de Rotterdammer terug naar Rotterdam Ahoy waar hij zelf ooit zijn eerste optredens deed tijdens Jeugdland en later zelf als special guest optrad in Kerstcircus Ahoy. De laatste 7 jaar trad hij met ruim 5000 shows op over de hele wereld van Budapest, Engeland, Duitsland, Frankrijk, China en ook in Las Vegas.

Christian Farla wordt gezien als de nieuwe David Copperfield en de meest spectaculaire en grootste Illusionist ter wereld.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Aanvang: 20:00

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf €31,75 (incl. servicekosten)

Koop Tickets
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

 

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER