Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Apassionata

8 en 9 april 2017

'Cinema of Dreams'

Koop tickets
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Ook in 2017 komt Apassionata, Europa’s meest succesvolle live-entertainmentshow met paarden, naar Rotterdam. Het wordt voor alweer de 5e maal dat de ruim vijftig edele dieren met hun berijders neerstrijken in de Maasstad. Op zaterdag 8 en zondag 9 april staan er drie shows gepland in het Ahoy Theater.

Cinema of Dreams
De nieuwste show van Apassionata 'Cinema of Dreams’ vertelt het verhaal van twee vrienden Eve en Tom, die bij de opening van een nieuwe bioscoop betoverd raken door de magie van de film. Ze maken een fascinerende tijdreis door de 'Cinema of Dreams’ en beleven op hun ontdekkingstocht tal van bloedstollende momenten. Zo komen ze roofzuchtige piraten tegen die op grandioze wijze op, naast en onder hun imposante paarden zitten en hangen. Ook maakt een angstaanjagende amazone diepe indruk door haar fenomenale dressuuroefeningen en ook raken de vrienden in vervoering door een aantal prachtige Friezen en schattige mini-pony’s die op hun pad komen. 

Locatie:
Hal 1
Tijden:

Zaterdag 8 april:
15.00 uur & 20.00 uur

Zondag 9 april:
15.00 uur

Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKET
Prijzen:

Vanaf €54,- (excl. servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
APASSIONATA
Website:
apassionata.ahoy.nl/
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in het Sportpaleis terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER