Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Apassionata

 • LET OP:

  In verband met de Marathon Rotterdam op zondag 9 april aanstaande, is Ahoy per auto bereikbaar vanaf 14.00 uur (via de voorzijde, vanaf Vaanweg en Strevelsweg).
  Voor bezoekers die met de metro komen, is het mogelijk vanaf 13.30 uur de Zuiderparkweg over te steken naar Ahoy.

 • !
8 en 9 april 2017

'Cinema of Dreams'

Koop tickets
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Ook in 2017 komt Apassionata, Europa’s meest succesvolle live-entertainmentshow met paarden, naar Rotterdam. Het wordt voor alweer de 5e maal dat de ruim vijftig edele dieren met hun berijders neerstrijken in de Maasstad. Op zaterdag 8 en zondag 9 april staan er drie shows gepland in het Ahoy Theater.

Cinema of Dreams
De nieuwste show van Apassionata 'Cinema of Dreams’ vertelt het verhaal van twee vrienden Eve en Tom, die bij de opening van een nieuwe bioscoop betoverd raken door de magie van de film. Ze maken een fascinerende tijdreis door de 'Cinema of Dreams’ en beleven op hun ontdekkingstocht tal van bloedstollende momenten. Zo komen ze roofzuchtige piraten tegen die op grandioze wijze op, naast en onder hun imposante paarden zitten en hangen. Ook maakt een angstaanjagende amazone diepe indruk door haar fenomenale dressuuroefeningen en ook raken de vrienden in vervoering door een aantal prachtige Friezen en schattige mini-pony’s die op hun pad komen. 

Locatie:
Hal 1
Tijden:

Zaterdag 8 april:

Middagshow
Zaal open: 14.00 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17:30 uur

Avondshow
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 22.30 uur

Zondag 9 april:

Zaal open: 14.00 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17.30 uur

Prijzen:

Vanaf €54,- (excl. servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
APASSIONATA i.s.m. Rotterdam Ahoy
Website:
apassionata.ahoy.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 8 april

12.00 - 20.00 uur

Zondag 9 april

13.30 - 15.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Zaterdag 8 april

12.00 - 23.00 uur

Zondag 9 april

13.30 - 18.00 uur

ONZE PARTNERS

 • IDEA
 • AEG Facilities
 • AIPC Member
 • European Arenas Associaton
 • CLC Vecta
 • ICCA Member
 • MPI Member
 • NBTC Marketing
 • Rotterdam Partners
 • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER