Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Wednesday Night Skate Roller Disco

8 maart 2017

Join the fun op skates in de sfeer van het KPN WK Shorttrack!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Woensdag 8 maart staat Rotterdam Ahoy in het teken van de Wednesday Night Skate Roller Disco. Join the fun op skates in de sfeer van het KPN WK Shorttrack.

Twee dagen voor de start van het KPN WK Shorttrack vindt een te gekke roller disco plaats. Aan alles is gedacht om er een spetterend feest van te maken. Een dj draait de beste disco tracks, er zijn black lights, schminkmeisjes met glow in the dark schmink en een rookmachine. Alles in het thema Glow in the Dark!

Op de dansvloer kun je je beste dance moves showen en een avond lang werken aan je skills op skates.

Een roller disco is natuurlijk niet compleet zonder koele drankjes en discofood. Tussendoor kun je chillen in een van de gezellige zitjes of aan de bar. De Wednesday Night Skate Roller Disco is de perfecte plek om andere skaters te ontmoeten en trainingstochtjes te plannen voor de zomermaanden.

De Wednesday Night Skate Roller Disco wordt een geweldige avond voor alle leeftijden, ervaren skaters en nieuwkomers! Verzeker je nu online van tickets voor dit unieke, eenmalige event in Rotterdam Ahoy.

Locatie:
Rotterdam Ahoy
Tijden:
19:30 - 23:00 uur

Thema: Glow in the dark
Prijzen:
€9,50Koop tickets
Organisatie:
TIG SPORTS B.V
Website:
www.schaatsen.nl/wnsrollerdisco/
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Woensdag 8 maart

18.30 - 23.30

 

Mobiele catering

In onze evenementenhal zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan de bar waar u kunt kiezen uit een ruim assortiment aan dranken en ook diverse zoetwaren kunt halen.  Daarnaast kunt u ook een snack halen, bij bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus.

Woensdag 27 januari

18.30 - 23.00 uur

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER