Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Pussy lounge XXL

7 oktober 2017

Trek je stampschoenen aan en let's party! 

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Pussy lovers opgelet… Op zaterdag 7 oktober trekken we de slingers, ballonnen en confetti kanonnen weer uit de kast voor een nieuwe editie van Pussy lounge XXL! De residents en sexy danseressen maken zich op voor een wilde nacht in Rotterdam Ahoy. Samen met de gast DJ’s maken ze er 1 groot gekkenhuis van. Meneer uil, dildo en spook zijn natuurlijk ook van de partij als de meest gekke party inflatables die je ooit hebt gezien. De Pussy lounge glowsticks en handjes vliegen je om de oren terwijl de CO2 jets keihard staan te blazen. Klinkt als iets wat je niet wilt missen toch? Dit is nog lang niet alles. Naast de welbekende party ingrediënten hebben we deze keer ook nog iets speciaals te vieren! Resident from the start Darkraver viert dit jaar zijn "Filthy Fifty” samen met jullie in een knotsgekke show tijdens Pussy lounge XXL. Dus pak naast je stampschoenen ook je feesthoedje alvast van de stoffige plank!


Wie er zijn uitgenodigd voor dit feest der feesten? Dit is de volledige line-up:
B-day boy a.k.a. Darkraver, Paul Elstak, Ruthless, The Viper, Da Tweekaz, Panic, Re-Style, Dr Phunk, Royal S, Hosted by Ruffian

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

22.00 - 07.00 uur

Prijzen:
UITVERKOCHT
SOLD OUT
Organisatie:
b2s
Website:
www.pussy-lounge.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks aan.

Zaterdag 7 oktober

22.00 - 07.00 uur

 

Mobiele catering

Er zullen diverse mobiele catering punten geopend zijn. Hierbij kunt u denken aan een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet, vers belegde broodjes en is er een ruim assortiment aan verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Zaterdag 7 oktober

22.00 - 07.00 uur

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER