BusinessBoost Live

4 maart 2020

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Een uniek concept dat business en entertainment met elkaar combineert in één avondvullende show. In een bijzondere 360 graden-setting betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium in Rotterdam Ahoy. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment voor u en uw relaties.

Afgelopen jaren betraden meer dan twintig nationale en internationale topondernemers het podium. Onder andere internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel deelden tijdens de afgelopen editie van BusinessBoost Live exclusief hun verhaal. BusinessBoost Live wordt in 2020 gehost door Pieter Zwart, CEO van Coolblue! Daarmee neemt hij het stokje over van Picnic-oprichter Michiel Muller, die het event in maart 2019 presenteerde. Onder meer modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen en de Amerikaanse bestsellerauteur Verne Harnish staan die avond op het podium.

BusinessBoost Live is een event voor en door ondernemende mensen die zichzelf in beweging willen zetten. Professionals die niet terugdeinzen risico’s te nemen of het roer om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is BusinessBoost Live er voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm dan ook.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER