Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

UB40 Back at Ahoy

20 oktober 2017

Recordhouder keert terug naar Rotterdam

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 20 oktober 2017 staat er in Ahoy een wel heel speciaal concert op de agenda. Het Britse UB40 komt namelijk voor de negenentwintigste maal optreden - en dat is een record voor een internationale act in de Rotterdamse arena. Het wordt gevierd met een greatest-hits-festijn uit de lange, succesvolle carrière van de reggaeformatie. Back At Ahoy wordt een (meezing)avond vol opzwepende evergreens als 'Red, Red Wine’, 'I Got You Babe, '(I Can't Help) Falling in Love With You’ en natuurlijk 'Sing Our Own Song', die de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan. 

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open: 18:30

Einde: ca. 22.45 uur 

SOLD OUT
Organisatie:
Greenhouse Talent Netherlands
Website:
www.greenhousetalent.com
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

 

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 20 oktober

17.00 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 20 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Vrijdag 20 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Vrijdag 20 oktober

18.30 - 23.30 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER