Two Steps From Hell - Live

5 oktober 2023

Of je nou films, sport of trailers kijkt, videogames speelt, of op TikTok en Instagram scrollt, iedereen heeft de meesterwerken van Two Steps From Hell wel eens gehoord. Met vele miljoenen views op YouTube, Spotify en andere streamingdiensten behoort Two Steps From Hell tot de meest succesvolle mediamuziekproducenten ter wereld.

Filmmuziek 

Het componistenduo herinterpreteert orkestrale muziek op een vernieuwende en spannende manier en is meester in het opwekken van emoties door middel van muziek. Het duo beschikt over een arsenaal aan verschillende muzikale hits bekend van onder andere Avengers: Endgame, The Dark Knight en Game of Thrones en games zoals Resident Evil 6 en Assassin's Creed IV: Black Flag and Uncharted 4. Niet alleen de muziek, maar ook de shows van Two Steps From Hell Live zijn bijzonder in hun soort. Shows met een levendige, bijzondere sfeer die je fantasie doet leven. Naast een unieke live band, orkest en koor worden de shows begeleid door het duo zelf: de Noorse Thomas Bergersen en Britse Nick Phoenix.

Two Steps From Hell zal in Europa vanaf september 2023 concerten geven in verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en België. Op 5 oktober treedt het duo op in Nederland, in Rotterdam Ahoy.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Two Steps From Hell - Live? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief