Toppers in Concert

22, 23, 24 & 26 december 2021

In december 2021 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks 'CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 20201. Niet zoals gebruikelijk een mei-editie in de Johan Cruijff ArenA maar in december in de intimiteit van Rotterdam Ahoy. Samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

In 2016 werd het 12,5-jarig jubileum van Toppers in Concert met een kerstshow gevierd en dit werd door de fans als een absoluut hoogtepunt betiteld. Daarom is er besloten eenmalig terug te keren naar Rotterdam Ahoy met een 2021 editie.

Tijdens dit winterse Toppers-feest kan men natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk zijn er diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend 'Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. 'De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn.’ Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers-sfeer zorgen voor een memorabele avond uit. Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals fans van de Toppers gewend zijn!

DE DRESSCODE IS 'CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Toppers in Concert? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief