Tino Martin - 'Voor Iedereen' Tour

2 april 2021

Op 2 april komt Tino Martin met zijn 'Voor Iedereen Tour' naar Rotterdam Ahoy. Het concert zal plaatsvinden in onze nieuwe zaal, de RTM Stage! De zanger verzorgt een avondvullend programma, de zaal wordt coronaproof ingericht en er wordt een theatersetting met zitplaatsen gebouwd.   

Tino Martin heeft vrijdag 25 september zijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ uitgebracht. "Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!”, aldus Tino Martin.

 

In Nederland brak Tino Martin door hits als 'Zij Weet Het’, 'Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en 'Laat Me Leven’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER