Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

The World of Hans Zimmer

13 november 2018

A symphonic celebration curated by Hans Zimmer

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componist van filmmuziek van onze tijd.

The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Da Vinci Code, The Dark Knight, Inception en Interstellar zijn slechts enkele van de soundtracks die hij heeft geproduceerd. In april 2018 begint 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' als concerttournee. Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. De Nederlandse show vindt plaats om 13 november in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop start op vrijdag 13 april om 10:00 uur via Ticketmaster.

In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden van de muziek, presenteert' The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maanden aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Het publiek kan voor het eerst ook genieten van verbluffende visuele projecties van filmscenes naast de muziek. Zimmer gaf precieze instructies aan de artistieke leiding over welke scènes belangrijk voor hem zijn en welke gebruikt moesten worden bij welke muziek.

Special guest Lisa Gerrard
Lisa Gerrard - de stem van Hans Zimmer - zal de tour vergezellen als een speciale gast. Ze bereikte wereldwijde bekendheid met het nummer "Now We Are Free" van Gladiator en heeft sindsdien regelmatig gewerkt met Hans Zimmer (Mission Impossible II, Tears of the Sun, enz.). Ze zijn al vele jaren vrienden. "Ik ben er erg trots op deel uit te maken van deze tour", zegt de Golden Globe-winnaar. Onder leiding van Gavin Greenaway, de soundtrack-dirigent van Hans Zimmer - die hij, naar hij zegt, meer vertrouwt dan zichzelf - levert het grote symfonieorkest een intense en onvergetelijke concertervaring op.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open: 18:30u
Aanvang: 20:00u
Einde: 23:15u

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Tickets vanaf €48,40

Koop Tickets
Organisatie:
Greenhouse Talent
Website:
www.greenhousetalent.com
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Dinsdag 13 november16.30- 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Dinsdag 13 november16.30 - 20.00 uur

 

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Dinsdag 13 november18.30 - 23.30 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER