10 september 2023

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert

Beleef één van de grootste filmconcerten aller tijden met maar liefst 200 professionele musici die Howard Shore’s soundtrack van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring volledig live uitvoeren bij de film! Eenmalig beleef je één van de beste films ooit gemaakt terug op het grote doek met alle muziek live uitgevoerd. Het eerste deel van de trilogie geregisseerd door Peter Jackson blijft een klassieker waar je nooit genoeg van krijgt. Componist Howard Shore brengt J.R.R. Tolkiens literaire verbeelding tot leven met zijn Academy®- en Grammy® Award-winnende score. De prachtige muziek van Howard Shore geeft de film van Peter Jackson een extra dimensie.

Muzikale reis

Ga tijdens The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert mee op avontuur met onze favoriete hobbit Frodo in gezelschap van Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwerg Gimli, Boromir of Gondor en Aragorn. Zorg samen dat de ring niet in handen komt van de duivelse Lord Sauron. Maak je klaar voor een epische muzikale reis door de Shire, Rivendel en Mordor en beleef dit verhaal op een unieke manier door de combinatie van de film en live muziek wat zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende ervaring. Grijp je kans en zorg dat je deze show niet mist! "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them”

Jubileumeditie Philharmonie Zuidnederland. Met deze meeslepende show vieren we het 10-jarig jubileum van orkest Philharmonie Zuidnederland met maar liefst 200 professionele orkest en koorleden van het Philharmonie Zuidnederland, het Brabant koor en Souvenir Jeugdkoor die het podium zullen betreden.

Restaurant 71

Open van 16:00 tot 19:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet