The Kelly Family

21 februari 2020

Zelfs in hun derde jaar na hun reünie is THE KELLY FAMILY niet te stoppen.

Bijna 80% van alle tickets voor de "25 YEARS - OVER THE HUMP” arenatour, die start in november, is nu al verkocht. Het goede nieuws is dat de tour uitgebreid zal worden met 21 shows tot 41 tourdata om de 25e verjaardag van "OVER THE HUMP” te vieren. Dit betekent dat de tour niet alleen meer data erbij krijgt, maar ook dat de tour meer steden en landen zal aandoen, waar de fans erg blij van zullen worden.

THE KELLY FAMILY: "Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album "OVER THE HUMP” spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als "Once in a while” en "Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 16:00 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief