Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

The Analogues

22 november 2018

A tribute to the Beatles 'The White Album Anniversary Edition '

koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 22 november 1968 brachten The Beatles The White Album uit. 50 jaar later gaan The Analogues dit groots vieren in Rotterdam Ahoy.

Bart van Poppel, bassist van The Analogues: 'Geloof het of niet: het is toevallig zo gelopen, dat we steeds exact 50 jaar na dato onze live uitvoering van die albums uitbrengen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om af en toe extra groots uit te pakken: een verjaardagsfeestje ter ere van The Beatles. De intimiteit van een mooi theater heeft zijn charme, maar de grootsheid van een zaal als Ahoy is ook te gek. Dan merk je ook hoe goed die muziek is - hij komt in beide situaties tot zijn recht.’

Uitgangspunt bij The Analogues is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, ook strijkers, blazers en gastmuzikanten in te zetten, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage instrumenten. Alles voor de perfecte Beatles sound.

Locatie:
Ahoy arena
Tijden:
22 november 20:00
Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:
De voorverkoop start donderdag 19 april om 10.00 uur

Entree: vanaf € 34 (excl. servicekosten)

 koop tickets
Organisatie:
MOJO
Website:
www.mojo.nl/theanalogues
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Donderdag 22 november17.00- 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Donderdag 22 november16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER