Stef Bos

17 juni 2022

Stef Bos in Ahoy. Niet eerder stond Stef in Ahoy. Nu er een einde komt aan een periode waarin zo weinig gespeeld kon worden maar er zoveel gebeurd is, is het tijd voor feest! Een feest met strijkers en blazers, een feest van ontroering en optimisme. Een reis door een repertoire van 30 jaar. Van de Beste Zangers naar 'Is Dit Nu Later'. Stef gaat door tot de sterren van de hemel zijn gezongen en sluit af met een BIG BANG!

 

Parkeren

We verwachten gezellige drukte, want er vinden meerdere evenementen plaats. Parkeren bij Rotterdam Ahoy is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een parkeerkaart met parkeergarantie. Deze parkeerkaarten zijn uitverkocht. Ben je al in het bezit van een parkeerkaart met parkeergarantie, dan zien we je graag bij Ahoy! Je toont je parkeerkaart aan onze parkeermedewerkers. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. 

Heb je geen parkeerkaart, dan is het mogelijk om te parkeren bij P+R Slinge. Vanaf P+R Slinge is het nog 1 metrohalte naar Zuidplein. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief kaartjes voor het OV . Koop je ticket hier.

Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend. 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 17:00 tot 00:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief