Let op! Kom jij naar Star Wars: A New Hope in Concert? Wij verwachten gezellige drukte in en om Ahoy. Maak gebruik van het openbaar vervoer of wees zeker van een parkeerplek en koop vooraf alvast je parkeerkaart.

31 mei 2024

Star Wars: A New Hope in Concert

Beleef Star Wars: A New Hope epischer dan ooit met de iconische soundtrack volledig live uitgevoerd bij de film! Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zal Star Wars: A New Hope in Concert presenteren. Een volledige vertoning van de film wordt  live begeleid door de iconische Oscar®-winnende 'Originele Score' van componist John Williams.

Star Wars: A New Hope

Maak je klaar voor een muzikale reis door het universum samen met Luke Skywalker, Jedi Obi-Wan Kenobi, de zelfverzekerde piloot Han Solo en het onmisbare droid duo R2-D2 en C-3PO. Ze bundelen de krachten van de Force om niet alleen het sterrenstelsel te redden, maar ook om Prinses Leia te bevrijden uit de greep van de mysterieuze Darth Vader. De legendarische componist John Williams staat bekend om het componeren van de muziek voor alle negen films van de Star Wars-saga, te beginnen met Star Wars: A New Hope uit 1977. Stap in de wereld van lightsabers, de Rebel Alliance en de Force in combinatie met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Deze unieke ervaring laat je Star Wars: A New Hope op een manier beleven die je maar eenmalig meemaakt!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Star Wars: A New Hope in Concert? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet