Shawn Mendes - Wonder: The World Tour

19 juli 2023

Door de aanhoudende vraag naar kaarten voegt popsensatie Shawn Mendes een extra show in Nederland toe aan zijn wereldtour. Hij komt op woensdag 19 juli 2023 in het kader van zijn Wonder: The World Tour naar Rotterdam Ahoy. 

Let op: voor deze shows wordt gebruik gemaakt van 'mobiele tickets' om doorverkoop onmogelijk te maken. 

Om zijn 23ste verjaardag te vieren, releaste Shawn Mendes afgelopen zomer de single 'Summer of Love’, waarvoor hij samenwerkte met de Puerto Ricaanse artiest Tainy. Deze hit is het vervolg op zijn vierde album 'Wonder’ dat verscheen in december 2020. In afwachting van deze langverwachte tour kregen de fans in november 2020 alvast een inkijkje in het leven van de wereldster met de documentaire Shawn Mendes: In Wonder. Shawn Mendes vertelt er openhartig over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst. Ook zijn laatste wereldtournee, de making-of van 'Wonder’ en zijn ex-geliefde Camila Cabello, waarmee hij het stomende 'Señorita’ opnam, komen aan bod.

 

Sinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle 'Stitches’ is Shawn Mendes niet meer weg te denken uit het hedendaagse poplandschap. In Nederland scoorde hij grote radiohits met nummers als 'There’s Nothing Holding Me Back’, 'Senorita’, 'If I Can’t Have You’ en 'In My Blood’. 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief