Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Night of the Proms

17 november 2018

Your Night! Your Music!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op Night of the Proms treden internationale popartiesten op, begeleid door het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra. Ieder jaar worden grote hits weer met veel enthousiasme vertolkt, in combinatie met muziek uit de laatste drie eeuwen. In het verleden traden al onder meer Gavin DeGraw, Nile Rodgers, Gloria Estefan, The Jacksons, Simple Minds, en Cyndi Lauper op in Rotterdam Ahoy. In 2018 vindt de 29e editie van de Nederlandse reeks Night of the Proms plaats!

Dit jaar zullen soulzanger Seal, Earth Wind & Fire-gitarist Al McKay en zijn band,  Belgische singer songwriter Milow, klassieke gitarist Petrit Çeku en de Amerikaanse Suzanne Vega een show geven! 

Seal begint zijn carrière in de jaren negentig als zanger in de Engelse housescene en haalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten met zijn single Crazy. Al McKay brengt het originele geluid van de disco-en soulmuziek met zijn band Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience. Milow is bekend geworden met hits als 'Howling at the moon' 'You and me' en natuurlijk zijn cover van 'Ayo technology'. Petrit veroverde wereldwijd een publiek als solist bij grote symfonische orkesten. Suzanne Vega brak 33 jaar geleden door met de grote hit 'Marlene on the Wall'.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

18:30u         Deuren open

20:00u         Aanvang concert

22:30u         Einde concert

Parkeergarantie:

Reserveer uw parkeervak van tevoren.

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf €42 (incl. €3,00 servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
PSE Holland
Website:
www.notp.com/nederland
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Zaterdag 17 november

17.00- 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 17 november

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 17 november

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER