Night of the Proms

17 november 2018

Op Night of the Proms treden internationale popartiesten op, begeleid door het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra. Ieder jaar worden grote hits weer met veel enthousiasme vertolkt, in combinatie met muziek uit de laatste drie eeuwen. In het verleden traden al onder meer Gavin DeGraw, Nile Rodgers, Gloria Estefan, The Jacksons, Simple Minds, en Cyndi Lauper op in Rotterdam Ahoy. In 2018 vindt de 29e editie van de Nederlandse reeks Night of the Proms plaats!

Dit jaar zullen soulzanger Seal, Earth Wind & Fire-gitarist Al McKay en zijn band,  Belgische singer songwriter Milow, klassieke gitarist Petrit Çeku en de Amerikaanse Suzanne Vega een show geven! 

Seal begint zijn carrière in de jaren negentig als zanger in de Engelse housescene en haalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten met zijn single Crazy. Al McKay brengt het originele geluid van de disco-en soulmuziek met zijn band Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience. Milow is bekend geworden met hits als 'Howling at the moon' 'You and me' en natuurlijk zijn cover van 'Ayo technology'. Petrit veroverde wereldwijd een publiek als solist bij grote symfonische orkesten. Suzanne Vega brak 33 jaar geleden door met de grote hit 'Marlene on the Wall'.

Restaurant Floyd

Open van 17:00 tot 20:00

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 16:30 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER