Miss Montreal 15 jaar - In Concert

25 & 26 maart 2022

Miss Montreal heeft een bijzonder jaar achter de rug nadat ze een grote hit scoorde met 'Door De Wind’, welke voortkwam uit het tv-programma 'De Beste Zangers’. Het is de kroon op haar vijftienjarige carrière, die begon met de single 'Just A Flirt’ en daarna nog vele hits. Niet alleen als zangeres, maar ook als coach van 'The voice of Holland’ veroverde ze de harten van Nederland. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live), organiseerde jaren haar eigen festival Bierpop, speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA en heeft vele club-en theatertours op haar naam staan. Het is dan ook een persoonlijke droom voor Sanne om na 15 jaar keihard werken aan Miss Montreal de stap naar zo’n enorme show te kunnen maken.

"15 jaar Miss Montreal. Ik kan het zelf nauwelijks geloven. Een 15-jarig jubileum vier je met een groot feest en dat is precies wat we gaan doen op 25 en 26 maart 2022 in Rotterdam. Alle hits komen natuurlijk voorbij, maar verwacht ook nieuwe liedjes en ook wat verrassingen! Wat heb ik zin om op te treden, alle mensen weer te zien en er een mooi feest van te maken. Tot in Ahoy!”

- aldus Sanne Hans

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 01:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Miss Montreal 15 jaar - In Concert? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief