17 november 2019
Mika Singh, Nargis Fakhri & Sunny Leone: Live in Concert

Hierbij het laatste nieuws over het  evenement dat 31 augustus  zou plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. 

Statement Starsline GmbH:

"Wij bij The Starsline GmbH geloven erin dat wij altijd de beste Bollywood-evenementen proberen te organiseren voor de fans in Nederland en Europa. Dit heb je kunnen zien bij eerder evenementen die door ons georganiseerd zijn zoals Arijit Singh Live en Shreya Goshal Live in 2018. Vanwege de vakantieperiode tot eind augustus in Europa, hebben veel fans ons gevraagd om het "Grootste Bollywood concert van 2019” met verschillende artiesten zoals Mika Singh, Sunny Leone en Nargis Fakhri van 31 augustus 2019 in Rotterdam Ahoy te verplaatsen naar een andere datum.

Verder hebben wij ook suggesties ontvangen om nog een extra Bollywood-megaster op te nemen in de line up van hetzelfde evenement om daadwerkelijk het "Grootste Bollywood concert van 2019” neer te zetten. Uw verzoeken zijn zeer belangrijk voor ons en wij proberen ook ten aller tijde aan uw wensen te voldoen. Om deze reden zijn wij op dit moment bezig om een van de grootste Bollywood sterren toe te voegen aan de line-up. Om zo goed mogelijk de feedback van u, de fan, te verwerken zijn wij helaas genoodzaakt, met de hulp van het management van Ahoy, om de datum van het evenement te wijzigen. Wij zijn er samen in geslaagd om 17 november 2019 als nieuwe datum vast te leggen.

De naam van de extra megaster uit Bollywood wordt binnenkort bekendgemaakt. Wij als organisatie zijn er zeker van dat u onze inspanningen waardeert om deze geweldige artiest naar Nederland te brengen. Alle relevante aankondigingen zullen binnenkort beschikbaar zijn op de websites van Ticketpoint, Rotterdam Ahoy en onze bedrijfswebsite. 

Als je je ticket hebt gekocht en je wilt geen restitutie ontvangen, worden er géén extra kosten in rekening gebracht en ontvang je automatisch een email met je nieuwe ticket(s) via Ticketpoint. Wij verzoeken je vriendelijk om ongeveer 10 dagen te wachten met beslissen of je een terugbetaling wil. Zodra er bekend wordt gemaakt welke megaster er aan de line-up wordt toegevoegd, zijn wij er zeker van dat je enorm blij en tevreden bent met je ticket. Wanneer je naar de bekendmaking van de artiest toch nog je ticket wilt annuleren, ontvang je jouw ticketgelden retour van Ticketpoint. Klik hier om je keuze door te geven. We verontschuldigen ons voor alle fans en bureaus voor het ongemak dat u door deze wijziging heeft ondervonden."

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER