16 juni 2024

Michael W. Smith - Forever Tour

De meeste artiesten houden na een lange carrière alleen de meest toegewijde fans over. Bij populaire artiesten is die groep groter. En dan zijn er de uitzonderlijke artiesten waar geen maat op lijkt te staan. Michael W. Smith behoort zonder twijfel tot die laatste categorie. Na een decennialange muzikale loopbaan vult hij stadions en is hij onverminderd actief met nieuwe muziek. En er zijn weinig landen waar het publiek zo enthousiast met hem meeleefde als in Nederland. Het is dan ook logisch dat Michael W. Smith in juni graag naar Nederland terugkeert voor twee concerten (in Rotterdam en Drachten) in zijn gloednieuwe 'Forever' tour!

Tijdloze aanbiddingsliederen

Met de 'Forever' tour viert Michael W. Smith vier decennia als solo artiest. Wat begon in 1983 met evergreens als 'Friends' en 'Great Is The Lord' werd een rijk gevuld repertoire met rond de eeuwwisseling ook veel aanbiddingsliederen. Zeg je 'Michael W. Smith' dan denkt de een aan de pop-artiest die herkenbare situaties bezingt zoals de beste pop-artiesten. De ander denkt aan een gepassioneerde en sympathieke aanbiddingsleider die met zijn 'Worship' albums liederen als 'Above All', 'Step By Step' en 'Waymaker' verder bracht dan ooit tevoren. In 2024 begint Smith aan zijn wereldtournee onder de noemer 'Forever'; een verwijzing naar zijn recente 'Worship Forever' album, maar ook een statement over de tijdloze muziek die keer op keer verwijst naar een eeuwige God. Tijdens deze avonden neemt Michael je mee langs zijn hele loopbaan. Van de vroegste tot de meest recente liederen en zowel zijn pop- als worship-repertoire. En na het succes van zijn eerdere bezoeken kan The Choir Company natuurlijk niet ontbreken. Het projectkoor zal Smith, naast zijn vollledige band, begeleiden op het podium.

Tijdens deze tour keert Michael W. Smith terug naar de RTM Stage in Rotterdam (16 juni) en maakt hij voor het eerst zijn opwachting in Bethel Drachten (18 juni). Het zijn avonden die Smith en het publiek als een warm bad ervaren. Het worden de concerten van het jaar. Mis ze dus niet!

Indien u gebruik maakt van een rolstoel kies dan voor Rotterdam vloer 1 en vul bij opmerking rolstoel in. Dan wordt er rekening mee gehouden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Michael W. Smith - Forever Tour? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet