Matthäus aan de Maas

21 maart 2020

Het kabinet heeft bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland boven 100 personen t/m 6 april worden afgelast i.v.m. het coronavirus. Dat betekent dat dit evenement in Rotterdam Ahoy geen doorgang kan vinden op de datum waarop het stond gepland. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement.

 

Statement Matthäus aan de Maas

Laatste update donderdag 12 maart

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat het EO-evenement Matthäus aan de Maas niet door. Bezoekers die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort.

 

EO-directeur Arjan Lock: "We hebben vandaag moeten concluderen dat het evenement van zaterdag 21 maart niet door kan gaan. We begrijpen deze beslissing. Dit is natuurlijk vervelend voor al die mensen die er met groot enthousiasme aan gewerkt hebben en zich erop verheugd hebben. Maar we weten dat ook zonder ons evenement het verhaal van de Matthäus altijd doorgaat. Een verhaal dat door angst en verdriet heen uiteindelijk een hoopvol verhaal is. Het verhaal van Jezus waar we ons aan vast kunnen houden.”

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief