21 maart 2020
Matthäus aan de Maas

De Matthäus Passion brengt jaarlijks honderdduizenden Nederlanders in vervoering. Iedereen krijgt de mogelijkheid om voor één keer mee te zingen in dit epische klassieke werk! Maar let op: vol = vol.

In 2020 is het 150 jaar geleden dat in Rotterdam de Matthäus Passion voor het eerst in Nederland werd uitgevoerd. Inmiddels geniet dit beroemde werk een ongekende populariteit onder de Nederlanders. In dat jubileumjaar is er ook een eenmalige grote tv-special voor iedereen die houdt van zingen. Matthäus aan de Maas bevat alle hoogtepunten van de Matthäus Passion. De oorspronkelijke vier uur brengen we terug tot 90 minuten om dit klassieke werk voor een breed publiek aantrekkelijk te maken.

In de zomer van 2019 wordt bekendgemaakt of het evenement definitief kan plaatsvinden. Voorwaarde hiervoor zijn voldoende aanmeldingen voor het publiekskoor. Daarom is het belangrijk dat koren of individuele zangers die graag mee willen doen zich nu aanmelden. Iedereen die zich bij de voorinschrijving heeft aangemeld, krijgt dan als eerste de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het koor. Het is de eerste keer dat er een Matthäus Passion-koor van deze omvang in Nederland zal optreden.

De voorinschrijving is inmiddels geopend via deze link.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER