3 december 2022

Kriol Kings

Kriol Kings, een Cabo collab bestaande uit Nelson Freitas en Djodje, komt naar Rotterdam Ahoy! De show zal duren tot 22.30u, maar er zal een afterparty zijn tot 02.00u!

 

Kaapverdiaanse muziek van Nelson Freitas

Op 3 december krijgen we de beste aspecten van de West-Afrikaanse cultuur mee in RTM Stage. Zanger, songwriter, producer en recorder Nelson Freitas is één van de grootste artiesten in Kaapverdië. Hij is bekend van zijn mega hits "Rebound Chick", "Nha Baby", "Break Of Dawn" en nog veel meer. Geboren en opgegroeid in Nederland en hij komt terug naar zijn hometown Rotterdam om wat cultuur terug te geven aan de criolo's.

 

Djodje brengt Kizomba en Zouk

De zachte, maar sterke stem van Djodje draagt zoveel emoties en zorgt ervoor dat je niet meer stil kan staan op de ritmes van Kizomba en Zouk. Als winnaar van verschillende internationale awards komt hij onze ears and souls blessen met nummers als "Poderosa", "La Ki Nôs É Bom", "Uma Chance" en zoveel meer live op 3 december.

 

Afterparty in RTM Stage

Nelson en Djodje hebben hun krachten gecombineerd in deze Cabo collab en brengen alle vibes naar Rotterdam Ahoy. Verwacht een reünie van de meest invloedrijke artiesten van de hedendaagse, Kaapverdiaanse muziek en cultuur & alleen maar good vibes. Ben je na het event nog niet uitgefeest? Blijf dan voor de afterparty in RTM Stage

 

Line-up:

  • Djodje
  • Nelson Freitas
  • Mayra Andrade
Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Kriol Kings? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief