Let op!  Bezoek je John West Live in Ahoy? Houd rekening met het volgende: De Beneluxtunnel is vanaf 15 maart 21:00 uur t/m 18 maart 05:00 uur richting Rotterdam-Noord/Den Haag gesloten door werkzaamheden. Plan je reis tijdig en met behulp van vananaarbeter.nl Klik hier voor meer informatie.

16 maart 2024

John West Live

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een droom voor mij werkelijkheid. Met trots presenteer ik 'John West Live in Ahoy’. Samen met mijn live band, showballet en diverse verrassingen zal ik, op zaterdag 16 maart 2024, het magische podium van Ahoy betreden. Verwacht niet alleen mijn bekende tracks zoals 'Lekker Ding', 'Ome Jan', 'Wit Zwart', 'Blijf Bij Mij' en 'Jouw Blik', maar ook speciale nummers die je zullen verrassen! Ben jij er bij?

John West

Reizende carrière

Sinds 2006 bouwt John gestaag aan zijn carrière en weet hij meer en meer de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Al vele jaren is John West een van de meest geboekte artiesten in Nederland en ook op Spotify bereikt hij gigantische aantallen streams met zijn muziek. Mede door grote solohits als 'Jouw Blik’, 'Wit Zwart’ en 'Ome Jan’, enkele knallers van hits met rapper Lange Frans (o.a. 'Lekker Ding’, 'Blijf bij Mij’) en diverse andere succesvolle duetten met o.a. Bizzey, Wolter Kroes en Jan Smit werd hij een vaste waarde in het muzikale landschap van Nederland.

In 2018 deed hij een succesvolle tournee door de Nederlandse theaters. Ook op grote Nederlandse podia als 'Het Muziekfeest van het Jaar’ en 'Toppers in Concert 2022’ wist hij inmiddels eenieder te overtuigen met zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen sound. Steevast gaat het dak er af en worden zijn liedjes luidkeels meegezongen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels praten over een rasartiest met een grote schare vaste fans en een grote support in de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland. Tijd voor een feestje dus… John West Live in Ahoy!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:15

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij John West Live? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet