Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Jesus Christ Superstar

 • LET OP:

  Feyenoord zal naar verwachting aanstaande zondag kampioen worden. In het centrum van Rotterdam, maar ook in de buurt van stadion De Kuip, zal het aanzienlijk drukker zijn dan normaal. Wij adviseren u hier rekening mee te houden tijdens het maken van uw reisplannen en zo mogelijk deze gebieden te mijden.

 • !
5 t/m 7 mei 2017

The Grand Final!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast  van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: 'Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen. Dat dit gaat gebeuren in Ahoy, waar sterren als Prince, Bruce Springsteen, U2 en de Rolling Stones op het toneel hebben gestaan, is een droom die uitkomt!”

 

Let op mogelijke werkzaamheden metrospoor Zuidplein
De RET werkt aan de vernieuwing van metrosporen en wisselcomplexen op het traject Zuidplein - Slinge. Houd onze website in de gaten of dit gevolgen heeft voor je bezoek aan Ahoy tijdens Jesus Christ Superstar. Meer informatie over de werkzaamheden lees je hier.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Vr 5/5: 20.00 uur
Za 6/5: 20.00 uur
Zo 7/5: 14.00 uur

Prijzen:

VIP-arrangement € 138,50 (incl. driegangendiner)
Golden seats: €89
1e rang: €79               
2e rang: €69
3e rang: €59
4e rang: €49
Exclusief servicekosten. Leeftijdsadvies is 12+.

Koop tickets
Organisatie:
TEC Entertainment
Website:
www.jesuschristmusical.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

Vrijdag 5 mei

Reserveren niet meer mogelijk

Zaterdag 6 mei

Reserveren niet meer mogelijk

Zondag 7 mei

16.30 - 19.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 5 mei

16.00 - 20.00 uur

Zaterdag 6 mei

16.00 - 20.00 uur

Zondag 7 mei

12.00 - 18.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Vrijdag 5 mei

18.00 - 23.00 uur

Zaterdag 6 mei

18.00 - 23.00 uur

Zondag 7 mei

12.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

 • IDEA
 • AEG Facilities
 • AIPC Member
 • European Arenas Associaton
 • CLC Vecta
 • ICCA Member
 • MPI Member
 • NBTC Marketing
 • Rotterdam Partners
 • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER