Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Jan Smit Elfstedentour

22 oktober 2016

20 jaar in het vak!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De 'Elfstedentour' is de eerste tour sinds de 'Leef je Uit Tour' uit 2010. 2016 is voor Jan Smit een bijzonder jaar omdat hij dan officieel 20 jaar in het vak zit. Dit wil hij vieren door weer als vanouds naar de fans toe te komen.


Tijdens een spectaculaire show zal Jan Smit de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière ten gehore brengen. De 3JS gaan het voorprogramma verzorgen. "Ik kan niet wachten om samen met mijn fans uit het hele land mijn jubileum te vieren," aldus Jan Smit.

Locatie:
Rotterdam Ahoy, Club Ahoy
Tijden:

20.00 uur (zaal open 18.30 uur)
ca. 22.45 uur einde

Prijzen:

€ 39,50 excl. servicekosten

Koop tickets
Organisatie:
Volendam Music
Website:
www.jansmit.com
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 22 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Zaterdag 22 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 22 oktober

19:00 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Zaterdag 22 oktober

19.00 - 00.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER