Het Bowie Concert

4 & 5 november 2022

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis.  Vijf jaar na zijn dood herdenken we hem met een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam 'Het BOWIE Concert’ is deze unieke show te zien in Ahoy's RTM Stage. 

 

Een immense live band zorgt samen met een cast van ruim vijftien artiesten en een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden.

 

Drie verschillende zangers - twee mannen en een vrouw - vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware 'rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. 'Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut 'must see’ show voor elke liefhebber. 

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief