Groots met een zachte G

28 november 2021

Statement organisatie:

GROOTS MET EEN ZACHTE G & GROOTS JUNIOR VAN GUUS MEEUWES IN ROTTERDAM AHOY GEANNULEERD

Zojuist heeft de regering in een persconferentie aangekondigd dat i.v.m. het Coronavirus grootschalige evenementen in Nederland niet zijn toegestaan tot 4 december.

Naar aanleiding van dit nieuws spijt het ons te moeten mededelen dat de Groots met een zachte G concerten van 25, 26, 27, 28 en 29 november in Rotterdam Ahoy helaas niet door kunnen gaan. Hetzelfde geldt voor Groots Junior op 28 november.

Alle kaartkopers, die kaarten hebben gekocht via onze officiële verkooppartners GUTS en/of Ticketsite, krijgen het aankoopbedrag van de tickets terug. Zij ontvangen z.s.m. een email met alle informatie over de annulering van deze concerten en de restitutie van de kaarten. We streven ernaar om deze email binnen 7 dagen te versturen.

Het is niet mogelijk om kaarten van Ahoy om te zetten naar kaarten voor Groots met een zachte G in Eindhoven. Wil jij erbij zijn in Eindhoven, wat wij natuurlijk hopen, dan kan je via deze link je kaarten bestellen. 

Klanten die een VIP-arrangement hebben besteld, ontvangen van ons binnen 7 dagen bericht. Consumenten die kaarten hebben bemachtigd via de spaaractie van Sligro krijgen binnen 7 dagen een e-mail met meer informatie vanuit Sligro. Prijswinnaars ontvangen binnen 7 dagen een e-mail van de betreffende partij, waarbij zij de kaarten hebben gewonnen.

 

Het is een enorme teleurstelling voor iedereen die uitkeek naar de concerten, van onze trouwe bezoekers die zich al weken verheugen, tot al onze fantastische medewerkers die al maanden bezig zijn met de voorbereidingen. We hadden gehoopt de jubileumeditie alsnog Groots in Ahoy te kunnen vieren met jullie, maar beloven alvast dat we van Groots met een zachte G in Eindhoven een nog Grootser feest zullen maken!

We hopen op jullie begrip voor deze situatie. Blijf gezond!

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief