FOURCE

22 november 2020

Na in december 2018 een uitverkocht eerste concert te hebben gegeven voor bijna 3000 fans in de Tilburgse poptempel 013, gaven de vier jongens van de boyband FOURCE op 14 en 15 september 2019 twee uitverkochte concerten voor ruim 5500 fans in de Amsterdamse concertzaal The BOX. Dit jaar zouden ze in april het noorden en het zuiden van het land aandoen, maar de coronacrisis gooide roet in het eten en de concerten werden geannuleerd. Toch is er in 2020 nog een lichtpuntje voor de fans van FOURCE: ze treden op 22 november als één van eerste artiesten op in de gloednieuwe RTM Stage!

 

Voor de kaartverkoop en toegang geldt geen minimumleeftijd, maar hou er rekening mee dat het niet is toegestaan om kinderen op de schouders te nemen tijdens het concert. Verder geldt dat kinderen onder de 12 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (18+) naar binnen mogen.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER