Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Florence + The Machine

25 maart 2019

High as Hope tour

Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op maandag 25 maart 2019 geeft de Britse band Florence + The Machine een concert in Rotterdam Ahoy. Het concert staat in het teken van het nieuwe album High as Hope dat aanstaande vrijdag uitkomt. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 4 juli om 10.00 uur.

 

Florence Welch staat bekend om haar betoverende stem waarmee ze live keer op keer indruk weet te maken. In 2009 komt het debuutalbum Lungs uit, dat meteen hun wereldwijde doorbraak betekent. Het album is dat jaar een van de meest populaire releases in Groot-Brittannië. Inmiddels zijn er miljoenen exemplaren van verkocht en is Lungs bekroond met diverse prijzen, waaronder een Brit Award. Opvolger Ceremonials uit 2011 doet het nog beter en zorgde voor drie Grammy nominaties, waaronder Best New Artist en Best Pop Vocal Album. Hits als Shake It Out, Dog Days Are Over en You’ve Got The Love klommen wereldwijd de hitlijsten in. Het laatste studioalbum How Big, How Blue, How Beautiful  dateert alweer uit 2015, toen was ze tevens voor het laatst in Nederland te zien.

 

De aankondiging van het concert, dat deel uitmaakt van een Europese tournee, volgt op de release van  het door Jamie xx geco-produceerde nieuwe single "Big God” van het nog te verschijnen vierde studioalbum High as Hope. Eerder dit jaar verrasten ze hun fans al met nieuwe muziek. In het kader van Record Store Day brachten Florence + The Machine de single Sky Full Of Song uit. Tijdens hun eerste optreden van dit jaar in het Victoria Theatre in Halifax speelden ze nog eens twee nieuwe tracks: Patricia, een ode aan Patti Smith, en 100 Years.  Op het album zijn samenwerkingen met Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu en Jamie xx te vinden en het is geproduceerd door Florence zelf samen met Emile Haynie met wie ze al eerder samenwerkte. Zelf zegt Florence over haar nieuwe album:
 "is a pure expression of who I am now, as an artist, and an honest one.”

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open 18:30

Aanvang 20:00

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:
Entree: € 39 en € 45 (excl. servicekosten)
Organisatie:
Mojo Concerts
Website:
www.mojo.nl
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Maandag 25 maart17.00- 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Maandag 25 maart16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER