DI-RECT

23 oktober 2021

DI-RECT geeft op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober 2021 een concert in Rotterdam Ahoy. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band die in 2020 tevens 20 jaar bestaat. Met de show in Rotterdam Ahoy komt een grote wens van de band in vervulling.

"Rotterdam Ahoy is de zaal in Nederland waar we het meest hebben gespeeld, de teller staat inmiddels ver boven de 100 shows, deze zaal voelt écht als thuis. Echter was dit altijd als onderdeel van de line-up van grote evenementen. Het 20 jarig jubileum was voor ons de perfecte aanleiding om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan met een groot eigen concert in Ahoy. Het wordt een energiek, muzikaal en visueel spektakel waarin al onze hits voorbij komen maar er ook veel ruimte is voor nieuwe muziek. In 2020 & 21 zullen we veelvuldig van ons laten horen met nieuwe muziek, dit jubileum is er één in het nu, we blikken terug, maar ook vooral vooruit." aldus zanger Marcel Veenendaal. DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. De band uit Den Haag scoorde hits als 'Times Are Changing’, 'Invincible’ en 'Devil Don’t Care’. Ze gaven eerder een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 15.000 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

DI-RECT 2022

DI-RECT keert terug naar Rotterdam Ahoy voor een nieuw concert op zaterdag 22 oktober 2022. Dit is de start van een nieuwe traditie in de geschiedenis van het Haagse vijftal. Klik hier om naar het evenement in 2022 te navigeren.

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief