DI-RECT

22 oktober 2022

DI-RECT keert terug naar Rotterdam Ahoy voor een nieuw concert op zaterdag 22 oktober 2022. Dit is de start van een nieuwe traditie in de geschiedenis van het Haagse vijftal. "Ahoy voelt als thuis, na alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is zelfs meer dan ooit. We zijn trots om van deze shows een traditie te maken en in 2022 weer een grote show in Rotterdam Ahoy zullen gaan doen. We zijn op stoom met een geweldig team creatieven die stuk voor stuk uitblinken in hun vak. Dit smaakt naar meer” aldus DI-RECT.

DI-RECT staat al meer dan twintig jaar op de podia. De band scoorde hits als 'Soldier On', 'Times Are Changing', 'Wild Hearts', 'Hold On' en 'Devil Don’t Care'. Onlangs werd de band bekroond met twee Edisons, een Buma Award en diverse gouden- en platina platen. Hiermee laat de band zien na 20 jaar actueler dan ooit te zijn. DI-RECT is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Tijdens de lockdowns gooide de band hoge ogen door eigenzinnige livestream concerten te organiseren, waar zij in totaal meer dan 70.000 tickets voor verkochten. Op 22 oktober 2022 staat de band wederom met een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 23:59

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij DI-RECT? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief