De Staat In The Round II

9 oktober 2021

Het concert dat De Staat zou geven op 9 oktober 2021 in RTM Stage in Rotterdam Ahoy wordt verplaatst naar 2023. De exacte datum wordt op een later moment bekendgemaakt. De band laat in een officieel statement weten:

"Hola chicas, chicos & chicx. Terwijl we hard werken aan nieuwe tracks, hebben we besloten om de In The Round II show (in Ahoy) te verplaatsen naar 2023. De exacte datum wordt later bekend gemaakt. Vet jammer, maar we gaan focussen op het afmaken van de nieuwe muziek en het ontwerpen van een nieuwe show die dan later zal plaatsvinden. Door regels in de Nederlandse wet krijgen mensen met tickets hun geld terug. Meer info daarover vind je hieronder. Het goede nieuws: nieuwe muziek komt eraan, en het wordt allemaal episch en het beste van de wereld. We kondigen snel nieuwe tour data voor 2022 aan. Bedankt voor de support, liefde!”

 

Reeds gekochte tickets:

Omdat de verplaatsing van de show van De Staat buiten de voorwaarden van de ticketregeling (www.bewaarjeticket.nl) valt, blijven tickets niet geldig voor de nieuwe datum. Je krijgt het aankoopbedrag inclusief servicekosten binnen enkele weken teruggestort op het rekeningnummer waarmee de tickets zijn gekocht. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus lees je terug op de informatiepagina. Wil je meer weten over de werking van de ticketregeling? Lees de FAQ’s. De "Regeling Ticketgelden Coronacrisis Cultuur- en sportevenementen” is opgesteld in samenspraak met de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW en in samenspraak met de Autoriteit Consument & Markt. Meer informatie hierover vind je op www.bewaarjeticket.nl

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief