26 april 2019
Nacht van Oranje

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje.

Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op 26 april 2019 zijn circa 15 vaderlandse acts van de partij; van Hollandse toppers, absolute party-artiesten en vertolkers van het levenslied tot een very special guest. Met Lee Towers die traditioneel de avond even na twaalf uur afsluit met 'You’ll Never Walk Alone’. Het spektakel begint om 19.45 uur. De artiesten brengen louter hun grootste hits. Meezingen kan via teksten op de schermen. Feesten moet. Op de tribunes of in de zaal. De kaarten zijn te koop via de kassa van Ahoy en Ticketmaster.nl. 

Op het affiche voor deze 27e editie staan inmiddels Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam, Lee Towers, Django Wagner, René Schuurmans, GENTS en Samantha Steenwijk. De presentatie is in handen van Niels Houtepen.

Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER