Nacht van Oranje

26 april 2019

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje.

Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op 26 april 2019 zijn circa 15 vaderlandse acts van de partij; van Hollandse toppers, absolute party-artiesten en vertolkers van het levenslied tot een very special guest. Met Lee Towers die traditioneel de avond even na twaalf uur afsluit met 'You’ll Never Walk Alone’. Het spektakel begint om 19.45 uur. De artiesten brengen louter hun grootste hits. Meezingen kan via teksten op de schermen. Feesten moet. Op de tribunes of in de zaal. De kaarten zijn te koop via de kassa van Ahoy en Ticketmaster.nl. 

Op het affiche voor deze 27e editie staan inmiddels Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam, Lee Towers, Django Wagner, René Schuurmans, GENTS en Samantha Steenwijk. De presentatie is in handen van Niels Houtepen.

Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

Wij openen eerder onze deuren

Ahoy opent eerder haar deuren om alvast helemaal in de stemming te komen voor de Nacht van Oranje. Wij zorgen dat het bier koud staat en er goede muziek op staat. Speciaal voor dit feest regelen wij een top-DJ! De Pop-Up Bar wordt opgebouwd in Ahoy Plaza, te bereiken via de hoofdingang van Ahoy. Aanvang: 16:30 uur

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER