Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Nacht van Oranje

26 april 2019

Het grootste Hollandse muziekfeest in Ahoy!

Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Ahoy het grootste Hollandse Muziekfeest plaats: Nacht van Oranje. Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse top-artiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranje pak aan en doe mee.

 

Kaartverkoop is nog niet gestart. Meld je aan voor de Event Alert of voor de nieuwsbrief van De Nacht Van Oranje om als eerste op de hoogte gebracht te worden.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Zaal open: 18.30 uur
Vanaf 19.45 uur gaat de show écht van start.

Prijzen:

Nog niet bekend.

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Organisatie:
Rotterdam Ahoy (i.s.m. Rocket)
Website:
www.nachtvanoranje.nl
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig te borrelen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Donderdag 26 april16.30 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Donderdag 26 april16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Donderdag 26 april

18.30 - 23.30 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER