Let op: tijdens dit evenement is het druk rondom Ahoy, we raden het aan op tijd te vertrekken. De Ahoy parkeerplaats is vol. Voor dit evenement raden we aan om te parkeren bij De Kuip (Pendelbussen rijden vanaf 17:30 tot 00:15 uur). Parkeertickets zijn te koop aan de poort (vol = vol).

Davina Michelle HYPER

20 & 21 mei 2022

Op 20 & 21 mei 2022 staat Davina Michelle met haar show 'HYPER’ in Rotterdam Ahoy. Na vele mijlpalen, zoals de geprezen interval act op het Eurovisie Songfestival, het voorprogramma van P!nk, meerdere nummer één hits, een Kelly Clarkson cover van háár liedje en een performance op de Euromast is Davina pas net op dreef. Met 'HYPER’ doet Davina Michelle de belofte van een show van wereldformaat.

 

"Iedereen die mij kent weet: bij alles wat ik doe, vraag ik het allerbeste van mezelf en mijn team. Vandaar dat ik een thema heb gekozen, 'HYPER’, waarmee we niet alleen een concert geven maar echt een beleving van de avond maken. Er is de afgelopen paar jaar zo veel gebeurd, zoals het Songfestival in mei, het voorprogramma van P!nk, Beste Zangers, optreden bij Marco Borsato in de Kuip, nummer één hits en heel veel bijzondere shows en momenten. Die stroomversnelling heeft tot een haast hyperactieve lifestyle geleid, iets wat gelukkig best goed bij mij past, haha. Al die prikkels en momenten wil ik gebruiken in mijn Ahoy show. Ik wil niet te veel weggeven maar verwacht veel verrassingen, persoonlijke verhalen, gastoptredens en vooral een hele dikke show! En Ahoy, ja, tuurlijk, een thuiswedstrijd. Dat maakt het wel echt extra leuk. Ik vind het zo vet, ik ben super hyped! Ik kan niet wachten om iedereen in Rotterdam te zien."

- aldus Davina Michelle

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 00:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Davina Michelle HYPER? Bekijk de parkeergelegenheden.Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief