Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Casting Crowns

 • LET OP:

  Het parkeerterrein van Ahoy is uitverkocht. Je kunt parkeren bij Q-Park Zuidplein, (tegenover Ahoy gelegen) of P+R Slinge (1 halte met de metro). 

 • !
1 juni 2017

Casting Crowns terug naar Nederland voor avondvullend concert in Ahoy

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Wat 2017 ook in petto heeft; muzikaal staat al vast dat het een topjaar wordt, nu de populairste band in christelijke muziek naar Nederland komt! De Amerikaanse band Casting Crowns keert op 1 juni 2017 op veler verzoek terug naar ons land voor een avondvullend concert in Ahoy.

Er staat geen maat op Casting Crowns. Sinds de groep, onder leiding van Mark Hall, zich aan het grote publiek presenteerde met liedjes als 'Who Am I’ en 'Voice of Truth’, breekt ze record na record. Mensen blijken zich massaal in het pop/rock en aanbiddingsrepertoire te vinden, dat altijd herkenbaar is over het persoonlijk geloof en inspirerend werkt. De muziek van Casting Crowns is met grote afstand de meest verkochte christelijke muziek ter wereld in de afgelopen tien jaar. Wat de groep echter zoveel sympathie oplevert, zijn niet de kale cijfers. Het is de missie van de bandleden, die zich volledig inzetten in hun lokale kerk voor de jeugd en slechts bij hoge uitzondering langdurig op reis zijn. Het concert in Nederland is daarom des te meer uniek en een niet te missen kans!

Tot nu toe gaf Casting Crowns slechts één optreden in Nederland; als onderdeel van de EO Jongerendag. Nu komt de groep voor haar eerste avondvullende optreden terug. De avond met Casting Crowns staat in het teken van de nieuwe cd 'The Very Next Thing’, maar ook repertoire van eerdere albums komt aan bod, waaronder de recente worship cd 'A Live Worship Experience’ en de albums 'Thrive’ en 'Come To The Well’. Een voorprogramma zal later bekend gemaakt worden.

De belangstelling voor dit concert belooft groot te zijn, gelet op de enorme populariteit van de liedjes.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Aanvang: 20.00 uur

Parkeergarantie:

Parkeren bij Ahoy is uitverkocht. Je kunt terecht bij Q-Park Zuidplein, tegenover Ahoy gelegen.

Prijzen:

Ticketprijs: vanaf €25

KOOP TICKETS
Organisatie:
Events4Christ
Website:
www.events4christ.nl/evenementen/
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Donderdag 1 juni

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Donderdag 1 juni

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

 Donderdag 1 juni

18.30 - 24.00 uur

ONZE PARTNERS

 • IDEA
 • AEG Facilities
 • AIPC Member
 • European Arenas Associaton
 • CLC Vecta
 • ICCA Member
 • MPI Member
 • NBTC Marketing
 • Rotterdam Partners
 • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER