Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Blink-182

26 juni 2017

Legendarische poppunkband met nieuw album op zak naar Rotterdam Ahoy

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
De Amerikaanse poppunkband Blink-182 staat op maandag 26 juni 2017 in Rotterdam Ahoy. Het is de eerste headline show sinds 2000 op Nederlandse bodem. 

Het is inmiddels zes jaar geleden dat het trio, bekend van hits als What's My Age Again?, First Date en All The Small Things, te zien was in Nederland. In 2010 liet Blink-182 de grote Alpha tent op Lowlands kolken met een greatest hits show, en dat zal in Rotterdam Ahoy niet anders zijn. A Day To Remember is de special guest, SWMRS het voorprogramma.

California 
Afgelopen zomer kwam het album California uit en daarmee is Blink terug van weggeweest. Met Alkaline Trio zanger Matt Skiba op gitaar en zang is de band weer de vertrouwde weg in geslagen. California is een album vol catchy zanglijnen, snelle drumfills van Travis Barker en puberale ongein. Blink-182 zoals we ze kennen!
Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

18:30 - deuren open
19:30 - SWMRS
20:20 - A Day To Remember
21:30 - blink-182
22:45 - verwachte eindtijd

Prijzen:

€32,50 / €45 ex. servicekosten

KOOP TICKETS
Organisatie:
Friendly Fire
Website:
www.blink182ahoy.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Maandag 26 juni

16.30 - 20.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Maandag 26 juni

17.00 - 00.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Maandag 26 juni

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER