11 juni 2018
Arcade Fire Infinite Content Tour 2018

De Canadese indierockband Arcade Fire geeft op maandag 11 juni een concert in Rotterdam Ahoy. De aankondiging van de Infinite Content tour volgt op de release van hun vijfde album Everything Now dat afgelopen zomer werd uitgebracht. De gelijknamige single werd direct 3FM megahit en als Top Song bestempeld op NPO radio 2. Dit jaar was de band al te zien op verschillende festivals. De tour in 2018 is de eerste sinds lange tijd waarmee ze in verschillende concertzalen staan.


Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten in die tijd al vijf keer een plaat uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook zijn uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Afgelopen zomer was Arcade Fire onder andere te vinden op de main stages van Rock Werchter en Best Kept Secret.

Naaz aangekondigd als support act!

Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Naaz werd onlangs door De Volkskrant uitgeroepen tot HET talent van 2018!

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER