Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Arcade Fire Infinite Content Tour 2018

11 juni 2018

Arcade Fire komt met support act Naaz naar Ahoy!

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De Canadese indierockband Arcade Fire geeft op maandag 11 juni een concert in Rotterdam Ahoy. De aankondiging van de Infinite Content tour volgt op de release van hun vijfde album Everything Now dat afgelopen zomer werd uitgebracht. De gelijknamige single werd direct 3FM megahit en als Top Song bestempeld op NPO radio 2. Dit jaar was de band al te zien op verschillende festivals. De tour in 2018 is de eerste sinds lange tijd waarmee ze in verschillende concertzalen staan.


Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten in die tijd al vijf keer een plaat uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook zijn uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Afgelopen zomer was Arcade Fire onder andere te vinden op de main stages van Rock Werchter en Best Kept Secret.

Naaz aangekondigd als support act!

Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Naaz werd onlangs door De Volkskrant uitgeroepen tot HET talent van 2018!

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

18.30 deuren open
20.00 start support act (Naaz)
21.00 Arcade Fire
23.00 einde show

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf €39,60 (incl. servicekosten)

Koop Tickets
Organisatie:
Mojo Concerts
Website:
www.mojo.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Maandag 11 juni16.30 - 20.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Maandag 11 juni16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER