Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

André Hazes Live in Ahoy

18 & 19 oktober 2019

André Hazes keert terug naar Ahoy!

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op zaterdag 19 oktober keert André terug naar de voor hem magische plek Rotterdam Ahoy. De Ahoy concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. Nog voordat hij volgende week met drie uitverkochte concerten in de Rotterdamse arena staat, kondigde André Hazes gister trots aan dat de concertreeks André Hazes Live in Ahoy ook in 2019 een vervolg krijgt en wel op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019. 'Het is waanzinnig: In twee jaar tijd heb ik vijf uitverkochte concerten in deze arena op mijn naam staan. En dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Volgend jaar sta ik weer op deze magische plek en dan nog grootser!’ 

De concerten van André Hazes Live in Ahoy waren dit jaar snel uitverkocht. De vraag naar kaarten voor volgend jaar is zo groot dat het niet kon uitblijven dat André voor het derde jaar op rij hier zijn concert gaat geven. Producent MediaLane is er trots op dat de jonge zanger nu al zo’n grote en trouwe fanbase heeft. Vorig jaar begon André met twee uitverkochte concerten en dit jaar heeft hij daar maar liefst drie uitverkochte concerten op zijn naam aan kunnen toevoegen. 

'Voor mijn vader heeft Rotterdam Ahoy altijd een speciaal plekje in zijn hart gehad. En deze magische plek is mij nu ook al ontzettend dierbaar. Nooit had ik durven dromen dat ik hier zo vaak voor volle zalen zou mogen staan.’

Locatie:
Ahoy Arena
Parkeergarantie:
Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:
Vanaf €31,40 (incl. €6,40 servicekosten)Koop Tickets
Organisatie:
MediaLane
Website:
www.andreinahoy.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 18 oktober           16.30 - 20.00 uur           

Zaterdag 19 oktober                                           

           16.30 - 20.00 uur           

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 18 oktober           16.30 - 20.00 uur           

Zaterdag 19 oktober                                           

           16.30 - 20.00 uur           

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER