Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

André Hazes Live in Ahoy

 • LET OP:

  Komend weekend rijden metrolijnen D en E niet tussen station Beurs en Rotterdam Centraal. Reis tussen deze stations met de tram. Check actuele info hier en plan je reis hier. Houd rekening met extra reistijd naar Ahoy!

 • !
26 t/m 28 oktober 2018

André Hazes keert terug naar Ahoy!

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Per 19 september helemaal uitverkocht!

De Ahoy-concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. De populariteit van de shows is zo groot dat alle drie concerten al volledig zijn uitverkocht. Op zondag 28 oktober geeft André Hazes zijn vijfde soloconcert in Ahoy. Deze show zal om 17.00 uur starten en is de laatste show in de 2018 concertreeks.

André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede concert, op vrijdag 26 oktober, werd aangekondigd. Dit jaar overtreft hij zichzelf om drie keer in Ahoy op te treden. "Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor."

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

26 & 27 oktober:
Restaurants open: 16.30 uur
Deuren open: 18.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: ca. 22.30 uur

28 oktober:
Deuren open: 15.30 uur
Aanvang: 17.00 uur
Einde: 19.30 uur

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf €31,40 (incl. €6,40 servicekosten)

SOLD OUT
Organisatie:
MediaLane
Website:
www.andreinahoy.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 26 oktober16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 27 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 26 oktober

16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 27 oktober

16.30 - 20.00 uur

Zondag 28 oktober

13.30 - 17.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

 • IDEA
 • AEG Facilities
 • AIPC Member
 • European Arenas Associaton
 • CLC Vecta
 • ICCA Member
 • MPI Member
 • NBTC Marketing
 • Rotterdam Partners
 • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER