Ahoy als organisator · Ahoy.nl

Ahoy als organisator

Minstens zo belangrijk als de faciliteiten en ruimtes van Ahoy Rotterdam is de expertise van de professionals die bij Ahoy Rotterdam werken; ook op organisatorisch vlak! Ahoy initieert, organiseert en exploiteert namelijk ook zelfstandig of in partnerschap zakelijke en consumentenproducties. Dit kan in Ahoy zelf zijn én op andere locaties in Nederland en in het buitenland. Hieronder treft u een actueel overzicht van Ahoy producties.

Vakbeurzen
AGF Detail
CUE (in opdracht van Stichting Vakbeurs Theatertechniek) 
Emergency Expo
Europort
Europort Istanbul (Istanbul Expo Centre, Turkije)
Europort Romania (IDU hall in Constanta, Roemenië)
Gastvrij Rotterdam
InfraTech
InfraTech Duitsland (in Messe Essen, Duitsland)
Maintenance NEXT

Publieksevenementen
100% Tuning
ABN AMRO World Tennis Tournament
Apassionata
European Superpull
Nacht van Oranje
Kerstcircus Ahoy
Visma
Zesdaagse van Rotterdam

Voorheen door Ahoy Rotterdam georganiseerd
Ahoy Rotterdam heeft een rijke geschiedenis aan georganiseerde beurzen en evenementen in haar ruim 40-jarige bestaan. De behoefte van de markt om via live communicatie met elkaar in contact te treden staat hierbij centraal. Zo zijn er in het verleden succesvolle initiatieven geweest, zoals:

Bouwmaterieel Ahoy, Business in Ahoy, Eigen Huis & Appartement, Femina, FMX Fever, Fresh Rotterdam (InnoFresh / FreshTec, voorheen bekend als AGF Totaal), Huisartsbeurs, ING Racesalon, InfraCampus, InfraTech Belgium, Job Event, Kids Adventure, Leisure & Sport Totaal (voorheen bekend als Splash en Splashure Sport en RecreaTech), Mercado, Music Expo, Northern Industrial Maintenance (Groningen), Skills Masters, de Spaanse Rijschool en de Tuinbouw2Daagse