APASSIONATA in Ahoy Rotterdam

APASSIONATA

APASSIONATA

30 november & 1 december 2013

  Algemene informatie

  Op zaterdag 30 november en zondag 1 december staat het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam volledig in het teken van de magische ontmoetingen tussen mens en paard. Tijdens de nieuwste show van APASSIONATA ‘Time For Dreams’ wordt jong en oud meegenomen op een betoverende reis vol verrassingen.

  ‘Time for Dreams’ vertelt het fabelachtige verhaal van de vrienden Tanya en Michael die tijdens hun vakantie in Frankrijk het bijzondere boek "Time for Dreams" tegenkomen. Op het moment dat ze het boek openen, worden de vrienden meegevoerd naar andere plekken en vervagen ook alle grenzen van tijd en ruimte.

  Mysterieuze tocht
  Tijdens hun tocht worden ze begroet door de vrolijke paardenkunstenaars van de Equipe Voltigeurs du Monde. Door de magie van het boek worden de vrienden vervolgens naar een mysterieus koninkrijk onder de waterspiegel getransporteerd. Hier worden Tanya en Michael omringd door de rijders van Equipe Sebastián Fernández die de klassieke ‘Pas de Deux’ uitvoeren. De volgende stop is Londen, dat er sprookjesachtig uitziet door hevige sneeuwval en waar de twee verrast worden door een bijzonder staaltje “ice dance dressage”. Maar er is meer. Véél meer, want de reis van Tanya en Michael is nog lang niet ten einde…

  Meer dan 5 miljoen bezoekers
  Met deze nieuwe show bewijst APASSIONATA nogmaals waarom het al tien jaar Europa ’s grootste familieshow met paarden is. APASSIONATA trok het afgelopen decennium al ruim 5 miljoen toeschouwers. Ook deze keer zijn er weer ruim 50 verschillende paarden van het edele soort te zien. Met gepassioneerde muziek, betoverende lichteffecten en tot in perfectie uitgevoerde dansroutines belooft ‘Time for Dreams’ de meest magische show van het jaar te worden!
   

  Locatie: Sportpaleis   Organisatie: Ahoy Rotterdam
  Aanvangstijden: za 30/11: 15.00 en 20.00 uur
  zo 01/12: 14.00 uur *
     Website: www.apassionata.com
  Prijzen: vanaf €44,- (excl. servicekosten)       
    * deuren open 1,5 uur voor aanvang show       
    show duurt incl. pauze 2,5 uur      

   

  Geef hier aan dat je erbij bent.