In verband met de Marathon Rotterdam op zondag 9 april aanstaande, is Ahoy per auto bereikbaar vanaf 14.00 uur (via de voorzijde, vanaf Vaanweg en Strevelsweg).
Voor bezoekers die met de metro komen, is het mogelijk vanaf 13.30 uur de Zuiderparkweg over te steken naar Ahoy.

8 en 9 april 2017

Apassionata

Ook in 2017 komt Apassionata, Europa’s meest succesvolle live-entertainmentshow met paarden, naar Rotterdam. Het wordt voor alweer de 5e maal dat de ruim vijftig edele dieren met hun berijders neerstrijken in de Maasstad. Op zaterdag 8 en zondag 9 april staan er drie shows gepland in het Ahoy Theater.

Cinema of Dreams
De nieuwste show van Apassionata 'Cinema of Dreams’ vertelt het verhaal van twee vrienden Eve en Tom, die bij de opening van een nieuwe bioscoop betoverd raken door de magie van de film. Ze maken een fascinerende tijdreis door de 'Cinema of Dreams’ en beleven op hun ontdekkingstocht tal van bloedstollende momenten. Zo komen ze roofzuchtige piraten tegen die op grandioze wijze op, naast en onder hun imposante paarden zitten en hangen. Ook maakt een angstaanjagende amazone diepe indruk door haar fenomenale dressuuroefeningen en ook raken de vrienden in vervoering door een aantal prachtige Friezen en schattige mini-pony’s die op hun pad komen. 

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Apassionata? Bekijk de parkeergelegenheden.



Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief